Lépjen a b2b alkalmazáshoz

Energiatárolók

Az energia tárolása saját akkumulátorokban már lehetséges! Tekintse meg energiatárolóink kínálatát!

Energiatárolók - távoli kilátás vagy aktuális szükséglet?

Valami, ami nemrég még a jövő dallamának tűnt, ma már forradalmasítani kezdi az európai fotovoltaikus piacot. Egyre több befektető választja az energiatárolást, mert az erős érvet szolgáltat az emelkedő villanyszámlák és az energiaellátási rendszerek üzemzavarai tükrében. A SOLITAN cégnél neves gyártók akkumulátorainak nagy választékát találhatja meg!

Miért érdemes az alkalmazásunkkal energiatárolót vásárolni?

Kényelem, biztonság és gondosan kiválasztott lehetőségek!

Függetlenség

A zéró energiaexport funkciónak köszönhetően nincs szükség arra, hogy a közhálózaton keresztül energiát adjunk és vegyünk.

Kiváló minőség

Kínálatunkban kizárólagosan elismert gyártók tárolói szerepelnek.

Sokoldalúság

Az energiatárolót felhasználhatjuk létesítmények, de akár elektromos vagy hibrid gépkocsik energiaellátására is.

Komfort

A tárolók konfigurálásra kerültek és használatra készen állnak!

Segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket az alkalmazásunkban!

Korábban nem foglalkozott energiatárolással? Semmi gond! Virtuális tanácsadónk segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő akkumulátorokat. Tudassa velünk, hogy milyen berendezést kíván telepíteni, a többiről pedig mi gondoskodunk! Létezik egy más fajta megrendelési mód is, ahol Ön dönti el, hogy mit és hogyan szeretne összeállítani! A megoldásunk működésével kapcsolatos további információk az „Az alkalmazásról” című részben találhatók.

Van még kérdése?

Tanácsadóink várják jelentkezését!

Egy készülék, számos előnnyel!

Az energiatárolás univerzális megoldás. Ezek a berendezések on-grid és hibrid üzemben egyaránt használhatók. A termék kínálatunk a jó berendezések minden szükséges tulajdonságával rendelkezik. Az EPS opció lehetővé teszi a szigetüzem bekapcsolását. A BMS egység védi a berendezést a túltöltés, a mélykisülés és a túlmelegedés ellen. A tároló létesítmények egymással is összekapcsolhatók és bővíthetők, ezáltal még nagyobb energiafüggetlenség érhető el. Telepítőként Ön nálunk mindent megtalál, ami a legújabb generációs fotovoltaikus rendszerek üzemeltetéséhez szükséges!

Nézze meg a SOLITAN ajánlatát!

Dolgozunk ezen a funkcionalitáson

Elnézést kérünk, a leírt funkciókat az alkalmazásunk következő verziójához kerül hozzáadásra. Hamarosan lehetősége lesz azokat használni.

Mindazonáltal már most nézze meg az „Az alkalmazás” vagy a „Kapcsolatfelvétel” egyéb funkcióit, tanácsadóink az Ön rendelkezésére állnak.