Lépjen a b2b alkalmazáshoz

Fotovoltaika

Fotovoltaikus modulok, inverterek, tartószerkezetek, optimalizátorok, napkábelek, védők – ez csak néhány anyag, amelyet ebben a részben megtalálhat.

Fontos számunkra, hogy minden telepítő egy helyen tudja összeállítani a PV-berendezés megépítéséhez szükséges teljes készletet.

Az általunk kínált modulok szerepelnek a Bloomberg Tier 1 listáján, ami biztosítja a magas minőségüket és hatékonyságukat. Az inverterekre legalább 10 év garancia és támogatás Lengyelország területén. Kínálatunkban minden egyes tetőhéjazat fajtához megtalálhatók tanúsított szerkezetek. A SOLITAN cégnél a talajra szerelt berendezésekhez is kiválaszthat állványokat, függetlenül a fotovoltaikus panelek elrendezésétől a projektben.

Miért érdemes az alkalmazásunkkal vásárolni?

Kényelem, biztonság és gondosan kiválasztott lehetőségek!

Hosszú garanciák

Hosszú garanciával rendelkező modulokat és invertereket keres? A legjobb helyre jött!

Kiváló minőség

Csak neves gyártók termékeit forgalmazzuk!

Tanúsítványok

Termékcsaládunk megfelel a PID, LID, ammónia és egyéb hatásokkal szembeni ellenállásra vonatkozó szigorú szabványoknak. Nézze meg a részleteket!

Megfelelőségi nyilatkozat

A SOLITAN alkalmazásban elérhető minden termék rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal, amely engedélyezi az Európai Unió területén való használatot.

Alkalmazásunk két modulban teszi lehetővé a vásárlást

A “gyors vásárlás” olyan telepítőknek szánt megoldás, akik tudják, hogyan kell helyesen kiválasztani a PV-erőmű építéséhez szükséges alkatrészeket. Egy virtuális tanácsadó segítségével állíthatjuk összes a szükséges anyagot a kölcsönös kompatibilitás garanciájával. Segítünk a telepítés megszervezésében, és szakértői támogatást nyújtunk a berendezés összeállításának minden szakaszában. A megoldásunk működésével kapcsolatos további információk az “Az alkalmazásról” című részben találhatók.

Van még kérdése?

Tanácsadóink várják jelentkezését!

Tegyen a magas minőségre!

A fotovoltaikus berendezések élettartama legalább 25 év. A komponensek helyes kiválasztása dönti el, hogy ez az időszak zavarmentes és biztonságos lesz. A rosszul konfigurált berendezések vagy a rossz minőségű anyagok üzemzavart válthatnak ki. Ez pedig a végfelhasználók elégedetlenségéhez és a karbantartási szolgáltatások szükségességéhez vezet.

A SOLITAN cégtől vásárolva biztos lehet benne, hogy az Ön fotovoltaikus létesítményei túlélik a zord időjárási körülményeket és az idő múlását. A szolíd kivitelezésre összpontosítunk.

Ismerkedjen meg az ajánlatunkkal! A világ minden táján működő gyárakkal működünk együtt. Nálunk nem lesz gondja az áruk elérhetőségével.

Dolgozunk ezen a funkcionalitáson

Elnézést kérünk, a leírt funkciókat az alkalmazásunk következő verziójához kerül hozzáadásra. Hamarosan lehetősége lesz azokat használni.

Mindazonáltal már most nézze meg az “Az alkalmazás” vagy a “Kapcsolatfelvétel” egyéb funkcióit, tanácsadóink az Ön rendelkezésére állnak.