Lépjen a b2b alkalmazáshoz

Fotovoltaikus hibrid

Modern hibrid inverterek háztartási és kereskedelmi alkalmazásokhoz.

A fotovoltaika előnyeinek optimalizálása!

A hibrid inverter olyan modern megoldás, amely ötvözi a hagyományos hálózaton lévő on-grid rendszer előnyeit a szigetüzemmel. A fotovoltaikus berendezésben való alkalmazásával teljes energiafüggetlenséget érhet el!

Miért érdemes hibrideket vásárolni az alkalmazásunkkal?

Kényelem, biztonság és gondosan kiválasztott lehetőségek!

Függetlenség

Az EPS vészhelyzeti áramellátási funkciónak köszönhetően a hibrid inverterek lehetővé teszik a tárolt energia felhasználását áramkimaradás esetén.

Kiváló minőség

Az alkalmazásunkon keresztül elérhető valamennyi termék megfelel a szigorú minőségi előírásoknak.

Sokoldalúság

A hibrid inverterek az energiatárolók széles skálájával kompatibilisek

Kényelem

Irányítsa energiaforrásait távolról!

Nézze meg, milyen egyszerűen kiválaszthatja a hibrid invertert az alkalmazásunkban!

Ön tapasztalt telepítő, és a fotovoltaika modern megoldásai nem jelentenek Ön számára? Használja ki a “Gyors vásárlás” opciót! Néhány kattintás, és a hiányzó felszerelés máris útra indul Önhöz! Ha azonban kétségei vannak afelől, hogy a hibrid inverter kompatibilis lesz-e a PV-berendezés más elemeivel, vegye igénybe a virtuális tanácsadó szolgáltatását. Ezen az együttműködési síkon mi súgjuk meg, hogyan kell a megfelelő készletet kiválasztani. A megoldásunk működésével kapcsolatos további információk az “Az alkalmazásról” című részben találhatók.

Van még kérdése?

Tanácsadóink várják jelentkezését!

Válassza a multifunkcionalitást!

A hibrid inverterek az energiafüggetlenséget biztosító eszközök. Innovatív kialakításuknak köszönhetően lehetővé teszik a kitermelt felesleges energia az akkumulátorokban történő tárolását. Ennek révén a beruházó folyamatosan hozzáférhet a villamos energiához, még a villamos hálózat meghibásodása esetén is. Ez a megoldás minden körülmények között működik. Az inverterek használatának megkönnyítése érdekében további tartozékokat is kínálunk, így Wifi modulokat, mérőműszereket vagy akkumulátorokat.

Előzze meg a versenytársakat, és építsen be hibrid berendezéseket a fejlesztéseibe már most!

Dolgozunk ezen a funkcionalitáson

Elnézést kérünk, a leírt funkciókat az alkalmazásunk következő verziójához kerül hozzáadásra. Hamarosan lehetősége lesz azokat használni.

Mindazonáltal már most nézze meg az “Az alkalmazás” vagy a “Kapcsolatfelvétel” egyéb funkcióit, tanácsadóink az Ön rendelkezésére állnak.