Lépjen a b2b alkalmazáshoz

Hőszivattyúk

A megújuló energiaforrások is képesek hőkomfortot biztosítani! Tekintse meg hőszivattyúink kínálatát!

Költségoptimalizálás megújuló energiaforrásokkal

A hőszivattyú jelenleg a háztartásokban és a vállalkozásokban a leggyakrabban választott hőenergiaforrás. E megoldás számos előnye között szerepel: a viszonylag egyszerű telepítés, a csökkentett kibocsátás és vonzó anyagi támogatás. A SOLITAN ajánlata minden költségvetéshez kínál megoldásokat. A presztízs termékektől kezdve, amelyek még a régebbi épületekben is biztosítják a hőkomfortot, a kedvező árú készülékekig, amelyek ideálisak a nemrég átadott épületekhez.

Miért érdemes hőszivattyút vásárolni az alkalmazásunkkal?

Kényelem, biztonság és gondosan kiválasztott lehetőségek!

Megfelelőségi nyilatkozat

A SOLITAN alkalmazásban elérhető minden termék rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal, amely engedélyezi az Európai Unió területén való használatot.

Kiváló minőség

Kínálatunkhoz csatoltuk az elismert gyártók hőszivattyúit.

Élettartam

A kiváló minőségű kivitelezéssel együtt jár hőszivattyúink átlagon felüli élettartama is!

Hatásfok

Gondoskodunk arról, hogy termékcsaládunk magas COP-hatékonysággal rendelkezzen!

Állítsa össze a megrendelését a virtuális asszisztenssel!

A hőszivattyú nem csak a kültéri egység. Az egész rendszer számos alkatrészből áll, többek között a: a használati melegvíz tartályból, a termosztátból vagy a szelepekből. Az alkatrészek megfelelő kiválasztása versenyképes áron kihívást jelenthet egy új telepítő számára. Ezért elindítottunk egy virtuális tanácsadói szolgáltatást, amely kiválasztja helyettünk a hőszivattyú összes összetevőjét. A „Gyors vásárlás” funkcióval viszont lehetőség az Ön által kiválasztott megoldások kosárba helyezését. A megoldásunk működésével kapcsolatos további információk az „Az alkalmazásról” című részben találhatók.

Van még kérdése?

Tanácsadóink várják jelentkezését!

Garanciák, teljesítmény, versenyképes árak

Minden általunk értékesített szivattyú vadonatúj, és rendelkezik a gyártó garanciájával. A SOLITAN cégnél megtalálja a berendezés megfelelő működéséhez szükséges alkatrészek és tartozékok teljes készletét. Magas energiaosztályú és kedvező COP együtthatóval rendelkező megoldásokra támaszkodunk. A közvetítők kikerülésének köszönhetően nagyon kedvező árakat tudunk kínálni. Biztosítjuk a megszakítás nélküli szállítást, így Ön a nap és az éjszaka bármely szakában könnyedén feltöltheti raktárkészletét. Várjuk, nézze meg alkalmazásunkat

Dolgozunk ezen a funkcionalitáson

Elnézést kérünk, a leírt funkciókat az alkalmazásunk következő verziójához kerül hozzáadásra. Hamarosan lehetősége lesz azokat használni.

Mindazonáltal már most nézze meg az „Az alkalmazás” vagy a „Kapcsolatfelvétel” egyéb funkcióit, tanácsadóink az Ön rendelkezésére állnak.