Lépjen a b2b alkalmazáshoz

Töltők

Használja fel a saját napenergiáját gépkocsija, hajója vagy akkumulátorai töltésére!

Energetikai fejlődés az éghajlat javítása számára

A világ a szemünk láttára változik. A nap-, szél- vagy vízenergia váltakozó árammá alakítása csak a kezdet. Egyre több befektető ismeri fel az energiatárolás és a környezetbarát közlekedési eszközök használatának előnyeit. Naponta több mint 50 új elektromos autó kerül forgalomba állításra Lengyelországban. Ez pedig csak a kezdet! Hamarosan az autós töltők ugyanolyan népszerűek lesznek, mint a telefontöltők!

Miért érdemes töltőt vásárolni az alkalmazásunkkal?

Kényelem, biztonság és gondosan kiválasztott lehetőségek!

Hatékonyság

A Power boost teljesítményfokozó funkció szabályozza a teljesítményt, biztosítva az optimális töltési időt, és védve az elektromos berendezést a túlterheléstől.

Kiváló minőség

Minden készülék alaposan letesztelésre kerül, mielőtt forgalomba kerül!

Nyugalom

A készülékek védelmet nyújtanak az egyenáramú, váltakozó áramú és nagyfrekvenciás pulzáló áramszivárgás ellen.

Kényelem

Csatlakoztassa készülékét WiFi-n vagy Bluetooth-on keresztül az ingyenes mobilalkalmazásra.

Melyik töltőt válasszam?

Számos típusú töltőt kínálunk, amelyek nemcsak funkcionalitásukban, hanem méretükben, rendeltetésükben és teljesítményükben is eltérnek egymástól. A készülék igényeinknek megfelelő kiválasztása az elégedettség alapja. Ha úgy érzi, hogy a rendelési kosarat saját maga szeretné kitölteni, akkor elkészítettünk egy “Gyors vásárlás” útvonalat az Ön számára. Abban a helyzetben, amikor szakértői segítségre van szüksége, válassza a virtuális tanácsadó opciót. A megoldásunk működésével kapcsolatos további információk az “Az alkalmazásról” című részben találhatók.

Van még kérdése?

Tanácsadóink várják jelentkezését!

Válassza az intelligens töltést!

Minden általunk kínált megoldás alkalmas háztartási használatra. Különböző töltőáramokkal rendelkező berendezéseket kínálunk, így képesek vagyunk minden befektető igényeit kielégíteni. A töltők kompakt kialakításúak, sok helyzetben akár falra is szerelhetőek. A fejlett elektromos biztonsági funkciók megfelelnek az összes európai szabványnak. Kérjük, nézze meg alkalmazásunkat, ahol minden részletet megismerhet.

Dolgozunk ezen a funkcionalitáson

Elnézést kérünk, a leírt funkciókat az alkalmazásunk következő verziójához kerül hozzáadásra. Hamarosan lehetősége lesz azokat használni.

Mindazonáltal már most nézze meg az “Az alkalmazás” vagy a “Kapcsolatfelvétel” egyéb funkcióit, tanácsadóink az Ön rendelkezésére állnak.