Lépjen a b2b alkalmazáshoz

Ajánlatunkban fotovoltaikus berendezések széles választékát kínáljuk.

A megrendeléseket intuitív alkalmazáson lehet leadni. Az alkalmazás részeként virtuális tanácsadónk segít a kompatibilis fotovoltaikus egységek összeállításában bármilyen típusú építményhez. Az árajánlatkészítő modulnak köszönhetően a telepítő képes összefoglaló költségtervezetet készíteni az ügyfelei számára.

Az általunk javasolt megoldásokat a következők jellemzik:

  • Kiváló minőség – jó hírű gyártókkal működünk együtt.
  • Elérhetőség – előrelátó módon alkalmazkodunk a piaci helyzethez.
  • Hosszú távú garanciák.
  • Innováció – már most támogatjuk a jövő megoldásait, mint a hibrid inverterek, akkumulátorok és töltők.
  • Mérsékelt árak.

Az egész fotovoltaika egy helyen

Ajánlatunkban minden költségvetéshez talál megoldásokat.

Fotovoltaika

Bloomberg Tier 1 listás fotovoltaikus modulok, inverterek, alépítmények és még sok más, azonnal elérhető egy helyen!

Fotovoltaikus hibrid

A hibrid inverterek a jövő dallama, amely bármelyik pillanatban piaci standard megoldássá válhat. Előzze meg a többieket, és adja hozzá az ajánlatához!

Energiatárolók

Készüljön fel a közelgő változásokra már most! Kínálatunkban megtalálhat sokféle akkumulátort, töltésszabályozót és egyéb, az akkumulátor-felhasználók számára szükséges tartozékot.

Töltők

High-tech, innovatív töltők gépkocsikhoz, hajókhoz vagy akkumulátorokhoz. Már most elérhetők kedvező áron!

Hőszivattyúk

Az öko-fűtés ma az emberiség alapvető kihívása. Tekintse meg hőszivattyúink gazdag kínálatát!

Nézze meg a teljes kínálatot

Konfigurálja gyorsan és hatékonyan a saját fotovoltaikus létesítményét. Azonnal elérhető megoldások minden költségvetésre!

A SOLITAN egy olyan üzleti partner, amely mind a virtuális és mind a valós szférában tevékenykedik!

Minden beruházót és telepítőt szívesen látunk korszerű adminisztrációs és raktárközpontunkban. Szívesen válaszolunk minden kérdésére, tanácsot adunk a választással kapcsolatban, és a helyszínen teljesítjük a megrendelését!

Azonnal elérhető termékek!

A megújuló energiaforrások lengyelországi piaca még gyerekcipőben jár. Lakóingatlanok, vállalkozások, közintézmények és gazdaságok milliói várják a saját fotovoltaikus, energiatároló és hőszivattyús berendezéseik telepítését! Ennek az igénynek a kielégítéséhez két tényező szükséges: a megbízható szerelő és a jó minőségű termék. Ez utóbbi területtel mi foglalkozunk. Raktárközpontunkban PV-modulokkal, inverterekkel, tartószerkezetekkel és egyéb alkatrészekkel teli állványok találhatók. Valamennyi termék gyári új, rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal és nyilatkozatokkal, és az ország bármely pontjára kiszállítható.

Ismerkedjen meg az ajánlatunkkal! A világ minden táján működő gyárakkal működünk együtt. Nálunk nem lesz gondja az áruk elérhetőségével.

Minden héten új akciók és kedvezmények!

Növelje versenyképességét az általunk Ön előtt megnyitott lehetőségekkel!

Dolgozunk ezen a funkcionalitáson

Elnézést kérünk, a leírt funkciókat az alkalmazásunk következő verziójához kerül hozzáadásra. Hamarosan lehetősége lesz azokat használni.

Mindazonáltal már most nézze meg az “Az alkalmazás” vagy a “Kapcsolatfelvétel” egyéb funkcióit, tanácsadóink az Ön rendelkezésére állnak.