Lépjen a b2b alkalmazáshoz

Óriási tapasztalatok, kiterjedt anyagbázis és ügyfélközpontú megközelítés.

Mindez az erősségünk és az ismertető jegyünk, amelyet Ön a SOLITAN céggel való együttműködés első napjától kezdve értékelni fog. Sok éve vagyunk jelen a piacon, és nagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos a fotovoltaikus berendezések biztonságos beszerzése, a vállalatok növekedése szempontjából.

Fotovoltaikus nagykereskedésünkben minden szükséges anyagot megtalál a fotovoltaikus berendezések telepítéséhez.

Biztosítjuk az innovatív megoldások, köztük az akkumulátorok, hibrid inverterek vagy töltők széleskörű elérhetőségét. Mindennapi munkánk során kulcsfontosságú erősségeinket – így szellemi, technikai és logisztikai erőforrásainkat – használjuk fel. Mindezt intuitív technológiákkal és az ügyfeleink szavára való nyitottsággal kombináljuk. Ennek eredményeként a teljes bizalom, a nyugalom és a jó kommunikáció légkörében dolgozunk.

A SOLITAN céggel való együttműködés a következőket jelenti:

  • Intuitív alkalmazás
  • Virtuális tanácsadói segítség
  • A fotovoltaikus eszközök széleskörű elérhetősége
  • Hosszú garanciák
  • Versenyképes árak
  • Neves gyártók

A SOLITAN a világ minden táján üzemelő gyárakból származó fotovoltaikus anyagokat forgalmaz

Gazdag tapasztalatainknak köszönhetően értékesítési csatornákat alakítottunk ki a legfontosabb márkákkal. A gyártás során alkalmazott szabványok és a gyártók piaci tapasztalatai garantálják, hogy a telepített PV-berendezések hosszú időn keresztül, hatékonyan fognak működni. A termékcsalád minden egyes eleme rendelkezik a Lengyelországban és világszerte történő használathoz szükséges tanúsítványokkal és megfelelőségi nyilatkozatokkal. Kínálatunkban megoldásokat tartogatunk a jövőre nézve is

Van még kérdése?

Tanácsadóink várják jelentkezését!

Nasz zespół

Agata Wódczak

Kulcsfiók menedzser

A stratégiai ügyfelekkel való állandó kapcsolatok kialakításáért és fenntartásáért felelek. Napi szinten foglalkozom az együttműködés részletes feltételeinek meghatározásával, lebonyolításának felügyeletével. Széles látókör és mindenekelőtt a feladatok végrehajtása iránti elkötelezettség jellemez. Fontos számomra, hogy ügyeljek a cég stratégiájára.

Kamila Lewandowska

Kulcsfiók menedzser

Ügyfélmenedzserként a lehető legjobb szolgáltatást kívánom a velünk együttműködő cégeknek. Ha valakinek segítségre, információra van szüksége egy leadott rendeléssel kapcsolatban, vagy kérdése van az áruk elérhetőségével kapcsolatban, állok rendelkezésére. Feladataim közé tartozik az értékesítési és marketing osztály támogatása is.

Adrian Dudziński

Kulcsfiók menedzser

Az értékesítési osztályra specializálódott és a megrendeléseket teljesíti. A domain megbízható információkat nyújt cégünkről és professzionális ügyfélszolgálatot, hogy az értékesítés minősége a legmagasabb szinten legyen.

Krzysztof Słomiński

Logisztikai menedzser

Logisztikai vezetőként a teljes osztály és raktári szolgáltatás munkáját irányítom.
Fontosnak tartom a rendelések minél hatékonyabb teljesítését, valamint az áruink szállításának és raktározásának megszervezésével kapcsolatos minden kérdést.

Építsen velünk egy fotovoltaikus berendezéseket

A helyesen kivitelezett PV-berendezés titka az alkatrészek helyes megválasztásában rejlik. Az általunk javasolt megoldások a számos szakterület szakemberei közötti együttműködés kvintesszenciája. Építészmérnökeink, villanyszerelőink, laboratóriumi technikusaink, tetőfedőink és a régóta működő fotovoltaikus vállalkozóink módszeresen dolgoznak a kompatibilis és biztonságosan használható termékek létrehozásán. Az aktuális piaci igények által inspirálva kimagasló élettartam indexű és versenyképes árú megoldásokat tervezünk. Ezzel a megközelítéssel szeretnénk hozzájárulni a következőkhöz:

Dolgozunk ezen a funkcionalitáson

Elnézést kérünk, a leírt funkciókat az alkalmazásunk következő verziójához kerül hozzáadásra. Hamarosan lehetősége lesz azokat használni.

Mindazonáltal már most nézze meg az “Az alkalmazás” vagy a “Kapcsolatfelvétel” egyéb funkcióit, tanácsadóink az Ön rendelkezésére állnak.